Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

вівторок, 21 листопада 2017 р.

14 причин: чому жінки зраджують своїм чоловікам

Психологи доводять, що чоловіки зраджують жінкам набагато частіше, оскільки вони полігамні, а жінки, в основному, віддані чоловікам. Однак, зрада заміжніх жінок не рідкість в нашому житті, хоча більшість з них це зберігають у глибокій таємниці свої амурні пригоди навіть від найближчих подруг.
Читайте ще: Чому чоловіки зраджують своїх дружин


Що ж штовхає жінок на зраду? Існує 14 причин.


Причина 1. Не нагулялася. Ця причина притаманна жінкам, які стали дружинами в дуже юному віці, не маючи до заміжжя достатньої кількості сексуальних партнерів, щоб відчути весь кайф від сексу.

Причина 2. Нудьга. Дана причина штовхає на зраду цілком забезпечених жінок, яким набридло відвідування фінтес-клубів, плавальних басейнів, салонів краси. Їм хочеться справжнього життя. До того ж, чоловік багато працює і приділяє недостатньо уваги, в тому числі і в ліжку.

Причина 3. Вперте домагання чоловіка (безпосереднього керівника, партнера чоловіка по бізнесу тощо) Жінка йде на це, заради збереження роботи, сімейного благополуччя і т. д. Як правило, такі зради більше одного разу не тривають тому, що жінка віддається так погано, що домогателю більше вже її не хочеться.

Причина 4. Гіперсексуальність. По своїй природі, є категорія гіперсексуальних жінок. Їм потрібен оргазм по кілька разів на день, а не один-два рази на тиждень, скільки може і хоче чоловік. Ось вони і шукають того, хто зможе дарувати їм сексуальне насолоду стільки, скільки бажає її природа.

Причина 5. Романтичність і творчий характер жінки. Ця категорія дружин зраджує з чоловіками, яких вони намалювали в своїх мріях і уявленнях.

Причина 6. Нестерпні відносини в родині. У такому разі жінка шукає того, хто її зігріє увагою, відтане ласками і дасть хтиві відчуття в сексі, хто оцінить її жіночі якості і обсипле компліментами.

Причина 7. Помста чоловікові. На цю зраду часто жінки йдуть навіть не отримавши достовірного підтвердження зради чоловіка, а керуючись своїми припущеннями і здогадками (часта затримка чоловіка на роботі, незрозумілі вечірні дзвінки, повідомлення тощо).

Причина 8. Закоханість. Часто жінки, навіть ті, що живуть у щасливих родинах, несподівано закохуються в чоловіків, і тоді вже без сексу не обійтися.




Причина 9. Фізіологічна потреба. Ця зрада ґрунтується на тривалій відсутності сексу у жінки. Наприклад, чоловік у відрядженні, важко хворіє, або з чоловіком дружина ніколи не отримує оргазму, а фізіологія вимагає своє.

Читайте еще: Слишком много любви или 4 «СЛИШКОМ», которые портят отношения с мужчиной

Причина 10. Потреба в різноманітності. Кожна жінка завжди прагне до всього нового: до покупки нового одягу, нової взуття. Не обходить її і бажання новизни в сексі.

Причина 11. Потреба сексу в екстремальних умовах.
Деякі жінки відчувають справжній оргазм, тільки коли секс відбувається в екстремальних, небезпечних умовах (може несподівано повернутися чоловік, застати свекруха, прийти зі школи діти). Іншими словами, жінці потрібен секс з великою порцією адреналіну.

Причина 12. Образа на чоловіка. Часто, якщо чоловік ображає дружину, принижує її жіноче і людську гідність, вона знаходить порятунок у зраді жорстокому чоловікові, отримуючи в ліжку з новим чоловіком повагу і подяку.

Причина 13. Презирство чоловіка.
У деяких, колись щасливих сім’ях, відбувається її руйнування, коли чоловік починає мало заробляти, деградує, випиває,нічим не цікавиться, проявляє слабодухість, тобто стає «ганчіркою». В любовному зв’язку жінка хоче знайти собі чоловіка з сильним плечем, на яке можна спертися в будь-яких життєвих ситуаціях.

Причина 14. Необхідність переконатися, що чоловік краще за всіх. В окремих жінок, при спогляданні молодих, красивих, сексуальних чоловіків виникають сумніви в своєму чоловікові: а чи достатньо він сексуальний, сильний, витривалий? І тоді вони перевіряють свої сумніви в ліжку з іншими чоловіками.

Читайте еще: 15 жёстких советов о любви, которые работают

Риторичне запитання: якщо чоловіки частіше зраджують дружин, то з ким вони зраджують - далеко не завжди з одинокими жінками?


Немає коментарів:

Дописати коментар