Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

середа, 28 лютого 2018 р.

Знімаємо маски: 8 способів дізнатися про чоловіка найголовніше за пару хвилин

Ура! Нарешті ти зустріла привабливого чоловіка. Він розумний, сильний, ніжний, вам цікаво разом. Але почекай, ти впевнена, що все це - реальність, а не приємний самообман? Як зрозуміти, що вам дійсно в одному напрямку по тому самому шляху?



Читайте еще: Как девушке вести себя на свидании: руководство 1938 года не утратило актуальность

Чи цікавиться він, хто тобі дзвонив?

Якщо так, то ти маєш справу з «контролером», попереджає Ігор Незовибатько, ведучий тренінгів по відносинам. Дай зрозуміти, що це твоя особиста справа, і міцно стримуй кордону хоча б перші півроку.

Подивися, як він спілкується з іншими

Грубить офіціантці - може грубіянити і тобі. Не допомагає батькам-пенсіонерам? А чи візьме він відповідальність за дружину і дитину? До речі, про дітей. Розмови з ними - кращий показник терпіння і емпатії.


Що він любить в житті?

Постав це питання і дізнаєшся, в чому полягає «особиста ідеологія» твого обранця, радить психолог і коуч Артур Вафин. Якщо чоловік починає з міркувань про переваги кішок перед собаками, які не розраховуй на глибоку духовну зв'язок. Згадав про людські стосунки? Відмінно! Виведи його на розмову про жінок ( «Все такі різні і прекрасні, так?»). Може з'ясуватися, що він ратує за полигамность.






Зазирни під капот його машини

Звучить дивно, але чоловік, який байдуже ставиться до свого автомобіля, ніколи
не зрозуміє, чому сковорідка - це зовсім не подарунок, і не буде уважний до тебе.

Попроси його заплатити за твоїх подруг

Ні, ми теж розуміємо, що це ненормальна ситуація: твій супутник не зобов'язаний спонсорувати всіх, хто зібрався за вашим столиком. В принципі, він не повинен містити і тебе, але тут вже як домовитеся.
Зате після такого прохання стане ясно, чи вміє людина зберігати обличчя і що буде робити, якщо щось піде не за його життєвому планом.


На що він відкладає гроші?

Сформулюй питання саме так і вб'єш відразу двох зайців: дізнаєшся про ставлення обранця до фінансів і про його життєві пріоритети. Ще понаблюдай, як чоловік витрачає гроші на батьків, друзів, колег і як поводиться в магазині. Марнотрат навалює в візок делікатеси, а скупердяй ходить з калькулятором і ганяється за товарами акцією.

Сходи з ним на мелодраму

Він може погодитися з ввічливості, але за дві години його емоції ні-ні та проявляться. Ну і що, супутник весь сеанс сидить з кам'яним обличчям або захоплюється і співпереживає героям?

Про що він мріє?

Краса цього питання в тому, що на нього не може бути соціально схвалюється відповіді. Чоловік намалює картину свого майбутнього, а ти зрозумієш, наскільки вона збігається з твоєю.


Читайте еще: Почему мужчины не разборчивы в сексуальном плане


Діліться прочитаним, залиште собі на пам'ять інформацію в соціальних мережах чи відправте на пошту:

Немає коментарів:

Дописати коментар