Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

середа, 7 березня 2018 р.

Антитренд року: що ненавидять жінки у чоловічому стилі

Вподобання в одязі у кожного різні та залежать від багатьох факторів, проте є речі, які у будь-якому випадку виглядають дивно. Факти ICTV зібрали перелік стильних помилок чоловіків, які дратують жінок.


Читайте еще: Услышав слово “психопат”, многие из нас представляют себе хладнокровного убийцу. Но это далеко не всегда так.

 1. Глибоке декольте залиште для жінок

Глибокий виріз на сорочці чи футболці на чоловікові виглядає дивно. Особливо це стосується тих представників сильної статі, які можуть похизуватися мужньою гривою на грудях.


2. Ви не поросята, тому рожевий колір не варіант

Рожевий колір можуть дозволити собі дівчата. Вам варто про нього забути. По-перше, це виглядає не мужньо, а по-друге, цей колір підкреслю всі недоліки шкіри, які тільки можуть бути.


3. Гель для волосся не понинен капати з  голови

Охайна зачіска, яка вам личить, та чисте волосся цього достатньо, щоб гарно виглядати. Якщо на вулиці погода не гарантує збереження вашої зачіски до важливої зустрічі, то просто зробіть укладку пінкою для волосся та зафіксуйте лаком. Знову ж таки без перебільшення. Це стосується і парфуму. Принцип чим більше, тим краще тут не діє.


4. На виріст купувати костюми варто до 18 років

Чоловік у діловому костюмі має виглядати солідно, а не комічно. У такому образі ваша талія не повинна починатися від грудей, а біля взяття не має бути згортку зайвої тканини. Костюм треба підбирати по фігурі. Бажано темних кольорів. Не потрібно на себе натягувати все підряд. Запам’ятайте головне правило – на вас повинно бути не більше 3 кольорів.


5. Майки, які варто спалити

Майки чи футболки в сіточку – це нічний жах для всі жінок! Загалом цей предмет гардеробу доречний в спортзалі чи в ліжку, але аж ніяк не на вулиці. Також не одягайте футболки з принтом під піджак, а ось однотонна чорна або біла ідеальний варіант.





Джинси це зручно, гарно та практично. Проте, якщо ви їх одягаєте, то пам’ятайте, що вашу п’яту точку ніхто не має бачити. Також джинси, які більше схожі на легінси не викликають захвату у жінок.


7. Аксесуари

Окуляри в стилі Нео або, як їх ще називають, велосипедні точно вам не додадуть шарму. Статусні чоловіки завжди користуються популярністю серед представниць слабкої статі, проте не варто свою солідність підкреслювати кілограмами золота. Ви не прилавок у ювелірному магазині, тому не потрібно на всі пальці, руки, шию одягати прикраси.


8. Туфлі з довгим носиком

Зазвичай у чоловіків не малий розмір ноги й робити його, ще більшим за рахунок такого взуття просто не логічно. Також, якщо річ вже відслужила вам, має потертий вигляд, не шкодуйте її і викидайте. Адже старе, неохайне взуття значною мірою може зіпсувати ваш зовнішній вигляд.


9. Борода

Якщо ви вже вирішили підкреслити свою мужність бородою, то, будьте ласкаві, за нею доглядати. Жінки не фантазують про єті. Проте перегинати палку у цьому, також, не варто. Прикрашати бороду блискітками або фарбувати у кольори веселки не найкраща ідея.


10. Вічна тема – сандалі та шкарпетки

Просто не робіть цього! Незважаючи ні на що! Шкарпетки до коліна та шорти, також виглядають дивно.
Про це написали у Фактах


Читайте еще: 17 полезностей с бонусом как сделать лодку из пластиковых бутылок, узнав которые, вы перестанете их выбрасывать


Діліться прочитаним, залиште собі на пам'ять інформацію в соціальних мережах чи відправте на пошту:

Немає коментарів:

Дописати коментар