Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

вівторок, 1 січня 2019 р.

В Україні знову починається колотнеча перед виборами президента

Це гарно, коли люди мають можливість обирати з багатьох кандидатів, на відміну від багатьох країн бувшого СРСР.
Тому якщо хтось вірить у ворожу пропаганду щодо хунти в Києві чи якогось режиму, ворожому народові України, - той вірить тій самій більшовицькій пропаганді, яка за роки не змінилася.

Під час війни навіть ті явні прихильники російської агресії, хто б взагалі не мали б права не то що обиратись, навіть взагалі з'являтись на ТВ та висказувати ворожі слова - навіть такі мають змогу балотуватись у президенти. Чудні діла...
Але це тільки свідчення того, що ніхто не може говорити про Україну, що тут відсутня свобода, що хтось поневолив Україну чи тут якийсь тотальний режим на подавлення волі людської обирати по своєму розумінню.


Читайте ще: Коли ми почнемо будувати інше життя? Коли в нас люди почнуть поважати закони?


Але правда така, що люди підтримають кожного на виборах та і в житті по обставинах, хто їм розкаже красиві слова, які вони хочуть чути.

Серед чималої кількості кандидатів - всі вони різні по своїм поглядам на економіку, на суспільне життя, по відношенню до агресора з півночі...

Опитування:
Українські політики Вадим Рабінович, Юлія Тимошенко та Юрій Бойко очолили рейтинг маніпуляторів та брехунів за підсумками третього кварталу цього року. Подробиці тут https://24tv.ua/ukrayina_tag1119



І за них люди згодні голосувати!

Але, судячи по рейтингам, чомусь велике здивування викликає массова підтримка одного актора, шоумена - Зеленського.
Людина, яка вважає обидва Майдани недоцільними, не помічає агресію з боку РФ, не вважає потрібним Україні йти до НАТО та ЄС, хто не проти здати інтереси незалежної України , це людина, у якої нема державотворчого мислення та про Україну, як незалежну державу... Він є знахідка для Московії.



Впевнений, що його не оберуть. Але скільки галасу! І це лише після того, коли він, як актор, зіграв роль якогось неймовірно супергероїчного та "правильного" президента.
Це кіно...
Але такі настрої в суспільстві свідчать лише про те, як люди зморилися від неправди і як хочуть нарешті нормальної влади, чесної, правдивої.
Але звідки такі візьмуться в сьогодняшній політиці? З народу? А люди що самі такі чесні та правдиві? Люди завжди хочуть правду та порядність більше отримувати від когось, чим самі віддавати...





Люди повірять всім, хто скаже приємне
їхньому слуху та збоченій натурі.

Повірять навіть очевидну їх свідомості - брехню, навіть крадіям та злочинцям, як вірили Януковичу та зараз вірять жінці з косою.

Люди вірять брехливим політикам не тільки в Україні. Таке скрізь по усьому світові: Південа Корея, Франція, Великобританія тощо - останніх років тільки тому підтвердження. До цього були СРСР та нацистська Германія.
Люди повірили та деякі зараз вірять байкам комуністів про світле майбутнє, повірили шахраям від науки про еволюцію, залишили свою надію на Бога, відвернулись від вчення Христа. Відвернулись від правди та істини.

Тому підтвердження цитата із Біблії:

2-е послание Тимофею 4:3
"Ибо будет время, когда здравого учения принимать не будут, но по своим прихотям будут избирать себе учителей, которые льстили бы слуху;"
українською мовою це звучить так:
"Настане бо час, коли здорової науки не будуть триматись, але за своїми пожадливостями виберуть собі вчителів, щоб вони їхні вуха влещували."

Читайте еще на Радар24: И кто же виноват во всей нашей жизни и плохой власти?




Немає коментарів:

Дописати коментар