Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

суботу, 23 березня 2019 р.

Хто становить електорат Зеленського? У чому його популярність?



Назвіть, будь ласка, хоч одну добру сторону кандидата у президенти, як людини - чому за нього потрібно голосувати? Та чому в нього така популярність?

Давайте розберемося з тим, хто ж все-таки становить електорат Зеленського:

1. Популярність Зеленського можна пояснити лише тим, що більшості людей набридли політики, одні і ті ж на телеекранах багато років. Багато хто з сипатиків кандидата навіть не думають про те, яким президентом може стати Зеленський під час військових дій. Які сильні сторони є у цього кандидата, в силу яких особливих своїх якостей він може стати главою держави, об'єднати народ навколо себе і зробити багато корисного і доброго людям. Примітивізм мислення - хто завгодно, аби тільки не старі політики. Що буде після, мало хто думає про це.

2. Плюс успіх кремлівської пропаганди проти чинного президента. Саме ця "запоребрікова" пропаганда вселила ворожість до влади за тяжкі часи воєних дій, гибелі украхнців на захисту своєї країни. І не дивлячись на всі позитивні досягнення нинішнього президента, вони все-таки вбачають не ворожу країну винуватцем, а тільки свою владу. Це стало можливим в умах тієї частини населення, яка навіть під час тяжких військових випробувань для України - вимагає комфортної, ситого і забезпеченого життя для себе. Тобто люмпени і маргінали.

3. Ще до прихильників Зеленського примкнули ті, хто симпатизував опоблоку та Росії і з тих чи інших причин, розчарувався і вирішив віддати свої симпатії такому ж безпринципному совку. Вони є твердими прихильниками "руського міра".

4. Недалекі люди, які представляють Зеленського в ролі президента з фільму "Слуга народу" - типу він такий же буде і при владі. До цієї частини можна віднести і тих, хто хоче за нього голосувати "по приколу", та симпатики його концертної діяльності.

Чіткої картини симпатиків Зеленського не вийшло одні групи тісно перемішані з іншими. Але так часто бувало в історії, коли вискочка по суті, ставав кумиром народних мас. І це часто оберталося проти них самих тяжкими випробуваннями ...

В Україні більшість людей не мають чіткої позиції щодо тих ворогів країни, які обливали брудом як самих українців, так і Україну в цілому, смакуючи з гумором різні інтерпретації подій з позицій ворога. В тому числі вони це робили на території країни-агресора.

Люди апатичні та задурені пропагандою, не мають в собі стержня відношення до ворога, інакше подібні маргинали не тільки б не були в кандидатах, вони б на вулицю боялись би вийти...


Немає коментарів:

Дописати коментар