Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

вівторок, 3 грудня 2019 р.

Навіщо забороняти пропаганду гомосексуалізму та одностатеві шлюби?

Толерантність - це медичний термін, який не несе в собі ніякого позитивного сенсу.
Цим терміном позначається або не здатність імунної системи людини протистояти вірусам та інфекціям, або звикання організму до лікарського препарату.
Так і в житті у відносинах між людьми та їх відношенням до інших людей та їх моральних оцінок по вчинкам.

Яке зло несе в собі гомосексульність?


За родом професії і активної життєвої позиції досить часто зустрічав хворих з порушенням сексуального потягу. При цьому велика частина з них вели себе демонстративно, егоїстично, були нав'язливі і не рідко порушували громадський порядок, такий вже негативний досвід.
Ну добре, зрозумів ти, що ти «не такий як усі», ну добре, ну знайшов ти «близьких по духу», тоді не потрібно демонструвати свої сексуальні "переваги" на очах у шокованих оточуючих, не потрібно пропонувати свій спосіб життя тим хто "ще не розвинений" або зазнає певних труднощів (ну наприклад боязкі юнаки в спілкуванні з дівчатами і навпаки), як повноцінну здорову альтернативу типовому образу життя і гетеросексуальним переваги (до речі єдиному, який може привести до продовження роду, основний, з точки зору більшості вчених, функции живої істоти).

Вони всиновлюють дітей, лобіюють повагу і любов до себе мало не в дитячих садах, влаштовують мільйонні гей-паради, судяться з усіма, кого хоч трохи запідозрили в гомофобії.


Психіатри кажуть

У середовищі психіатрів існує багато думок на цю проблему, але особисто я вважаю, що гомосексуалізм, педофілія, трансексуалізм, вуайєризм, і інші є психічними розладами. Я не буду доводити чому. І закон про заборону пропаганди гомосексуалізму я вважаю хоч і вимушеної, але правильної мірою.
Я не хочу, що б в моєму місті де-небудь у всіх на виду люди які психічно хворі, відкрито демонстрували свій спосіб життя, свої потяги і звички.

Головні претензії

Ніхто не говорить, що хворих з порушенням сексуального потягу (за винятком педофілів) потрібно негайно знищити (як це робив Гітлер), це не означає, що цих людей потрібно штрафувати, садити в тюрми, примусово лікувати в психіатричних лікарнях. Ми ж вільна демократична країна, у нас же є конституція, але ... але якщо тільки ці люди не втручаються в чужий простір, не порушують громадський порядок, не становлять загрози для оточуючих. Якщо таким людям не дозволять пропагувати свої збочення, укладати одностатеві шлюби, якщо в руки таким людям ніколи не дадуть дітей.
Діти, «як губка» в себе вбирають величезну кількість інформації, при цьому не завжди можуть відрізнити «добро і зло», що «добре, а що погано». Багато дорослих то в цьому не можуть розібратися. І тому наше завдання їх захистити. Тільки ось тато і мама не завжди поруч, тато і мама не завжди встигають пояснити ... але ж дитині все цікаво, все хочеться спробувати ...

Ви хочете померти молодим або щоб ваш син одного разу сказав вам, що він гей і що він вважає, що це нормально? ... Згадайте Стародавню Грецію та Стародавній Рим. Цивілізація впаде ...

Найбільше зло гомосексуалізму - це наявність суспільної загрози. Та, перш за все, самим собі і близьким оточуючим, дітям. Людина не тварина. У неї є право вибору, у неї є розум, щоб розуміти свої вчинки і до чого ведуть його і тих, кому він подає приклад. Небажання слідувати моральним принципам Творця - причина абсолютно всього злого і поганого, що тільки ми бачимо в цьому світі. Корінь всього злого - небажання дослухатись та жити як те пропанує творець. Зауважте - не нав'язує, а пропонує. І попереджає, що своє розбещення людина буде бачити в своєму негарному житті, сповненому всяких негараздів, внутрішнього суму, подальшії вимозі всього єства людини втішити свою розбещену суть і цьому бажанню не буде кінця.
А ще... а ще всяке недобре, погане діло людини Творець принесе на суд над людиною. І людині нічого буде сказати Богові щось на своє виправдання.

З чого починається

Ні єдина людина не народжується гомосексуалістом. Вона їм стає. Навіть люди, які мають 50 років гомосексуальних відносин, зовні будуть захищати свою віру в те, що все у них прекрасно, але якщо подивитися їм в серце, то можна побачити їх порожнечу і те, що вони не досягають мети, яку колись ставили перед собою.

Кожна людина має невтомну спрагу до Бога, але це задовольняєма спрага, навіть у своїй невситимості. Роби ті діла, що Творець пропонує. Але якщо люди не шукають Бога, ця жага не стримається, і вони намагаються вгамувати її через ненаситні пристрасті, серед яких гомосексуальність, розбещенність.
Гомосексуальність є причиною депресії. Люди не хочуть думати про Бога, Він заважає їм грішити та стає перепоною їх пристрастям. Це і є справжня суть суперечливої і лженаучної "теорії" еволюції.

Статева орієнтація знаходиться в сфері вибору людини, а не зумовлюється його генетикою. Гомосексуалізм - це вибір. Чому людина його робить - це інше питання.

Люди приходять до гомосексуальних способу життя або мають гомосексуальний досвід з різних причин.
Вона бачать навколо багато проблем, не знаходять чистоти та вірності у взаємовідносинах.
Велике число чоловіків-гомосексуалістів є жертвами спокушання в ранньому дитинстві.
Є люди, до яких приставали в дитинстві, тому вони бояться представників протилежної статі, але при цьому мають потребу в турботі.
Є й інші люди, про яких в дитинстві не дбали, яких не годували, чи не опікали, не любили, не гладили по голові - і вони шукають турботи. І все відбувається в їх житті не так, як треба. Вони починають шукати матір, як роблять багато жінок, що живуть лесбійської життям, або батька, у випадку з чоловіками гомосексуалістами, - і все виявляється таким спотвореним. Вони зовні не відчувають цього, а рухає ними бажання з'єднуватися - і не обов'язково в сексуальному або кротичному сенсі - просто наш занепалий світ диктує саме цей спосіб.
Все сексуалізірується. Люди автоматично стрибають від серця, яке потребує ніжної турботи, до чогось еротичного, тому що світ велів, пропаганда ЛГБТ їм підказала іти саме туди.

Всі, хто борються з цим бажанням - любити гомосексуальної любов'ю, шукають насправді чистоти, про яку я говорю. Це не обов'язково результат травми або образи - вони просто могли почати таку активність з дитинства. Їм слід запропонувати розуміння любові, вони повинні зрозуміти, що це знаходиться всередині нас - то, що вони насправді шукають. А коли самі прагнемо чистоти, знаходимо і оточення таке саме.
І пошук чистоти у взаємовідносинах завжди приводить до Бога. І саме в Ньому людина знаходить завжди те, до чого її душа лине. Знаходить в Бозі Друга і стає найщасливішою людиною в цьому світі. Якби це було не так, люди б не вірили Творцю!

Мамі хотілося доньку, а народився хлопчик. І ось вона завиває синові волосся, одягає на нього платтячко. Це виглядає як гра, як невинне дивацтво. Але для дитини це може мати травматичні наслідки.

Жінка, що пережила важку травму в гетеросексуальних відносинах, може встати на шлях відмови від спілкування з чоловіками. Але може бути і психічна причина для глибокого страху перед чоловіком, що штовхає на відносини тільки з жінками.
Жінка, яка пережила важку травму в гетеросексуальних відносинах, може встати на шлях відмови від спілкування з чоловіками. Але може бути і психічна причина для глибокого страху перед чоловіком, що штовхає на відносини тільки з жінками.

Науково доведено, що ніхто не народжується членом ЛГБТ.

Доктор Кретелла висловила чудовий аргумент. Вона заявила, що, якщо хтось хоче відрізати собі здорову руку або ногу, вважаючи себе людиною, що перенесли ампутацію, замкненим в нормальному тілі, то професійні медики визначать у нього певне психічне відхилення, встановивши, що він страждає синдромом несприйняття цілісності власного тіла.
Однак якщо людина хоче відрізати собі абсолютно здорові груди або здоровий пеніс, професійні медики діагностують їх як трансгендерів.
Доктор Кретелла каже, що трансгендерність - це психічне захворювання, яке не повинно чинитися в числі цивільних прав.

Професор Кочарян вказав на те, що гомосексуальність піддається лікуванню, і в медицині з цього питання є хороші напрацювання.
Біблія та багато сотен тисяч живих свідків зцілення в наш час по всьому світові підтвердять, що Бог зцілює, дає свободу від гомосексуальності і багато ще чого: алкоголізм, наркоманію, куріння... Було б бажання...

Сім'я.

Якщо мама з татом люблять один одного і зберігають близькі, довірчі відносини з дітьми, для дитини це буде опорою в його ідентифікації. А то, що відбувається поза сім'єю, він буде сприймати як ворожий світ.

Ще одна патологічна ситуація: якщо мама виховує дитину одна, вона може несвідомо відводити йому роль емоційного партнера. Такий «психологічний інцест» теж може сильно деформувати особистість. У формуванні самоідентичності сім'я має фундаментальне значення. Якщо сім'я дисфункціональна, якщо в ній порушені зв'язки, якщо між батьком і матір'ю, між батьками і дітьми встановилися відсторонені, холодні відносини, в дітях це може відгукнутися самими різними особистісними порушеннями, в тому числі в статевій сфері

Поширення

В Англії за останні роки серед молодих людей тих, хто практикував гомосексуальні зв'язки, стало з 3% рівно 50%, або половина. Чому? Тільки через пропаганду ЛГБТ, що це не несе нічого поганого. З чого так враз, за декілька років (приблизно с дев'яностих 20-го сторіччя до нашого часу), серед молоді так поширився гомосексуалізм?

Жодна людина, яка активно практикує гомосексуалізм, не може бути психічно здоровою. Це прояв і демонстрація збоченого переживання, болю, почуття знедоленої людини, полишеності, втрати ... Це ще один прояв того, як намагаються досягти задуманого на хибному шляху. Ні в якій мірі це не свідчить про здоров'я душі, серця, особистості.

Творець і людина

Содом і Гоммора були недарма. Все повертається до питання, яке ми повинні вирішити: так що ж таке сім'я? Ми більше не звертаємо уваги на те, що Бог створив і заповів сім'ю, що Бог створив і заповідав «порядок речей». Ми відкинули Його, бо нам це не потрібно, ми навіть не знаємо, що Він існує, і встановлюємо наші цінності на підставі того, що ми «відчуваємо» хорошим. Так пристрасті керують усім - одномоментні пристрасті. Одномоментні пристрасті і похоті - ось що зараз визначає нормальність.

Людей, які відчувають гомосексуальні нахили і хочуть змінитися, чимало. Як правило, вони не ведуть гомосексуальне життя, але страждають від цього потягу. Деякі створюють сім'ю, деякі не створюють. У будь-якому випадку вони йдуть по шляху своїх змін. Бувають і інші ситуації, коли людина приходить на бесіду і визнається в тому, що має одностатевого партнера. Він розуміє, що не готовий змінити свій спосіб життя. У будь-якому випадку дуже важлива незасуджуюча позиція. Деякі вкрай агресивно ставляться до цього гріха, а необхідно співчуття людям, які в цьому зізнаються. Це повинна бути не жалість, а саме співчуття, засноване на повазі до особистості. З одного боку, співчуття, з іншого - твердість в позиції. Необхідне поєднання цих двох якостей. Ми повинні пам'ятати, що маємо справу з «жертвами», з людьми, які страждають. Для священика і для психолога проблема виглядає саме так.

Слова Біблії, присвячені гомосексуалізму, нечисленні, але цілком зрозумілі. Вважаючи нормальну сексуальність важливою сферою життя, встановленої Самим Богом, Біблія категорично забороняє гомосексуалізм як її збочену форму.
Одна з перших в історії людства духовних катастроф - загибель Содому і Гоморри, відбувається саме через поширеність гомосексуалізму серед їх жителів. Гомосексуалізм прямо названий тут вельми важким гріхом, що рве на собі крик із лиця землі.
Законодавство Синайського завіту, що сходить безпосередньо до Мойсея, забороняє гомосексуалізм (поряд з іншими формами збоченої сексуальності), побічно називаючи його однією з причин відкидання Богом народів, що населяли Святу землю до іудеїв. Заборона ця настільки однозначна, що за всю старозавітну історію зафіксований лише один випадок його порушення. Книга Суддів Ізраїлевих повідомляє, що незабаром після заселення Палестини в землі Веніямина таки трапляється щось, подібне сталось у Содомі. Винних і в цьому випадку чекає швидка і неминуча загибель.

У Новому завіті гомосексуалізм згадується в посланнях апостола Петра і апостола Павла. Апостол Петро перераховує ряд язичницьких непотребства різного роду, закликаючи християн не брати участь в них. За словами апостола, неучасть в гріховної нечистоти, з одного боку, є відповіддю християн на Жертву Сина Божого; з іншого боку, Петро називає це неучасть важливою формою християнського свідчення.
Висловлювання апостола Павла настільки ж однозначні; на додаток до сказаного Петром, апостол Павло називає гомосексуалізм протиприродною річчю. За його словами, гомосексуалізм суперечить Божому задуму про людей і вже тільки через це гидота для Господа.
Апостол Павло наголошує, що гомосексуалізм є наслідком відокремлення людей від Бога і в собі самому несе людині духовну загибель. Павло також підкреслює, що гомосексуалізм є непереборною перешкодою для входження в Царство Боже. Крім того, апостол Павло закликає перемагати гріхи подібного роду, розпинаючи плоть з її пристрастями і похотями. Він говорить про те, що для порятунку слід жити за велінням Духа Божого, не підкоряючись гріховним устремлінням плоті. Саме для того, щоб приборкати їх, і був, на думку Павла, даний людині закон.

Тексти з Біблії до теми:


Буття гл. 1:27-28; "І сказав Бог: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою, і хай панують над морською рибою, і над птаством небесним, і над худобою, і над усею землею, і над усім плазуючим, що плазує по землі. І Бог на Свій образ людину створив, на образ Божий її Він створив, як чоловіка та жінку створив їх."

Буття 9:1-7; "І поблагословив Бог Ноя й синів його, та й промовив: Плодіться й розмножуйтеся, та наповнюйте землю! І ляк перед вами, і страх перед вами буде між усією звіриною землі, і між усім птаством небесним, між усім, чим роїться земля, і між усіма рибами моря. У ваші руки віддані вони. Усе, що плазує, що живе воно, буде вам на їжу. Як зелену ярину Я віддав вам усе. Тільки м'яса з душею його, цебто з кров'ю його, не будете ви споживати. А тільки Я буду жадати вашу кров із душ ваших, з руки кожної звірини буду жадати її, і з руки чоловіка, з руки кожного брата його Я буду жадати душу людську. Хто виллє кров людську з людини, то виллята буде його кров, бо Він учинив людину за образом Божим. Ви ж плодіться й розмножуйтеся, роїться на землі та розмножуйтесь на ній!"

Буття 18:20-22; "І промовив Господь: Через те, що крик Содому й Гомори великий, і що гріх їхній став дуже тяжкий, зійду ж Я та й побачу, чи не вчинили вони так, як крик про них, що доходить до Мене, тоді їм загибіль, а як ні то побачу. І повернулися звідти ті Мужі, і пішли до Содому, а Авраам усе ще стояв перед Господнім лицем."

Буття 19:1-25; "І прибули обидва Анголи до Содому надвечір, а Лот сидів у брамі содомській. І побачив Лот, і встав їм назустріч, і вклонився обличчям до землі, та й промовив: Ось, панове мої, зайдіть до дому вашого раба, і переночуйте, і помийте ноги свої, а рано встанете й підете на дорогу свою. А вони відказали: Ні, бо будемо ми ночувати на вулиці. А він сильно на них налягав, і вони до нього з дороги зійшли, і ввійшли до дому його. І вчинив він для них прийняття, і напік прісного і їли вони. Ще вони не полягали, а люди того міста, люди Содому від малого аж до старого, увесь народ звідусюди оточили той дім. І вони закричали до Лота, і сказали йому: Де ті мужі, що ночі цієї до тебе прийшли? Виведи їх до нас, щоб нам їх пізнати! І Лот вийшов до входу до них, а двері замкнув за собою, і сказав: Браття мої, не чиніть лихого! Ось у мене дві доньки, що мужа не пізнали. Нехай я їх до вас виведу, а ви їм робіть, що вам до вподоби... Тільки мужам оцім не робіть нічого, бо на те вони прийшли під тінь даху мого. А вони закричали: Іди собі геть! І сказали: Цей один був прийшов, щоб пожити чужинцем, а він став тут суддею! Тепер ми зло гірше тобі заподієм, ніж їм! І сильно вони налягали на мужа, на Лота, і підійшли, щоб висадити двері. Тоді вистромили свою руку ті мужі, і впровадили Лота до себе до дому, а двері замкнули. А людей, що при вході до дому зібрались, вони вдарили сліпотою, від малого аж до великого. І ті попомучилися, шукаючи входу. І сказали ті мужі до Лота: Ще хто в тебе тут? Зятів і синів своїх, і дочок своїх, і все, що в місті твоє, виведи з цього місця, бо ми знищимо це місце, бо збільшився їхній крик перед Господом, і Господь послав нас, щоб знищити його. І вийшов Лот, і промовив до зятів своїх, що мали взяти дочок його, і сказав: Уставайте, вийдіть із цього місця, бо Господь знищить місто. Але в очах зятів він здавався як жартун. А коли зійшла світова зірниця, то Анголи принагляли Лота, говорячи: Уставай, візьми жінку свою та обох дочок своїх, що знаходяться тут, щоб тобі не загинути через гріх цього міста. А що він вагався, то ті мужі через Господню до нього любов схопили за руку його, і за руку жінки його, і за руку обох дочок його, і вивели його, і поставили поза містом. І сталося, коли один з них виводив їх поза місто, то промовив: Рятуй свою душу, не оглядайся позад себе, і не затримуйся ніде в околиці. Ховайся на гору, щоб тобі не загинути. А Лот їм відказав: Ні ж бо, Господи! Ось Твій раб знайшов милість в очах Твоїх, і Ти побільшив Свою милість, що зробив її зо мною, щоб зберегти при житті мою душу; але я не встигну сховатись на гору, щоб бува не спіткало мене зло, і я помру. Ось місто це близьке, щоб утекти туди, а воно маленьке. Нехай сховаюсь я туди, чи ж воно не маленьке? і буде жити душа моя. І відказав Він до нього: Ось Я прихиливсь до твого прохання, щоб не зруйнувати міста, про яке ти казав. Швидко сховайся туди, бо Я не зможу нічого зробити, аж поки не прийдеш туди. Тому й назвав ім'я тому місту: Цоар. Сонце зійшло над землею, а Лот прибув до Цоару. І Господь послав на Содом та Гомору дощ із сірки й огню, від Господа з неба. І поруйнував ті міста, і всю околицю, і всіх мешканців міст, і рослинність землі."

Левит 18:5; "І будете додержувати постанов Моїх та уставів Моїх, що людина їх виконує й ними живе. Я Господь!"

Левит 18:22-25; "А з чоловіком не будеш лежати як з жінкою, гидота воно! І з жодною худобиною не зляжешся, щоб не стати нею нечистим. І жінка не стане перед худобиною на злягання, це паскудство! Не занечищуйтеся тим усім, бо всім тим занечищені ті люди, яких Я виганяю перед вами. І стала нечиста та земля, і Я полічив на ній її гріх, і та земля виригнула мешканців своїх!"

Левит 20:13; "А хто лежатиме з чоловіком як із жінкою, гидоту вчинили обоє вони, будуть конче забиті, кров їхня на них!"

Повторення Закону 22:5; "Не буде чоловіча річ на жінці, а мужчина не зодягне жіночої одежі, бо кожен, хто чинить це, огида він для Господа, Бога свого."

Книга Суддів 19:22; "Коли вони звеселили серце своє, аж ось люди того міста, люди розпусні, оточили той дім та стукали в двері. І казали вони тому старому чоловікові, власникові того дому, говорячи: Виведи чоловіка, що ввійшов до дому твого, і ми пізнаєм його!"

1 Петра 4:1-5; "Отож, коли тілом Христос постраждав за нас, то озбройтеся й ви тією самою думкою, бо хто тілом постраждав, той перестав грішити, щоб решту часу в тілі жити вже не для пожадливостей людських, а для Божої волі. Бо досить минулого часу, коли ви чинили волю поган, ходили в розпусті, у пожадливостях, у піяцтві, у гулянках, у піятиках, у беззаконних ідолослужбах. Вони з того дивуються, що ви разом із ними не берете участи в розпусті, та зневажають. Вони дадуть відповідь Тому, Хто судитиме живих та мертвих!"

До Римлян 1:21-28; "бо, пізнавши Бога, не прославляли Його, як Бога, і не дякували, але знікчемніли своїми думками, і запаморочилось нерозумне їхнє серце. Називаючи себе мудрими, вони потуманіли, і славу нетлінного Бога змінили на подобу образа тлінної людини, і птахів, і чотириногих, і гадів. Тому то й видав їх Бог у пожадливостях їхніх сердець на нечистість, щоб вони самі знеславляли тіла свої. Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. Через це Бог їх видав на пожадливість ганебну, бо їхні жінки замінили природне єднання на протиприродне. Так само й чоловіки, позоставивши природне єднання з жіночою статтю, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, і чоловіки з чоловіками сором чинили. І вони прийняли в собі відплату, відповідну їхньому блудові. А що вони не вважали за потрібне мати Бога в пізнанні, видав їх Бог на розум перевернений, щоб чинили непристойне."

1 до Коринтян 6:9-10; "Хіба ви не знаєте, що неправедні не вспадкують Божого Царства? Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники, ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони!"

До Галатів 5:16-25; "І кажу: ходіть за духом, і не вчините пожадливости тіла, бо тіло бажає противного духові, а дух противного тілу, і супротивні вони один одному, щоб ви чинили не те, чого хочете. Коли ж дух вас провадить, то ви не під Законом. Учинки тіла явні, то є: перелюб, нечистість, розпуста, ідолослуження, чари, ворожнечі, сварка, заздрість, гнів, суперечки, незгоди, єресі, завидки, п'янство, гулянки й подібне до цього. Я про це попереджую вас, як і попереджав був, що хто чинить таке, не вспадкують вони Царства Божого! А плід духа: любов, радість, мир, довготерпіння, добрість, милосердя, віра, лагідність, здержливість: Закону нема на таких! А ті, що Христові Ісусові, розп'яли вони тіло з пожадливостями та з похотями. Коли духом живемо, то й духом ходімо!"

1Тимофію 1:9-10; "А ми знаємо, що добрий Закон, коли хто законно вживає його, та відає те, що Закон не покладений для праведного, але для беззаконних та для неслухняних, нечестивих і грішників, безбожних та нечистих, для зневажників батька та зневажників матері, для душогубців, розпусників, мужоложників, розбійників, неправдомовців, кривоприсяжників, і для всього іншого, що противне здоровій науці"




Немає коментарів:

Дописати коментар