Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

вівторок, 11 грудня 2018 р.

Чи молитися святому Миколаю? Та чи інші допоможуть?

Бог каже, що Своєї слави Він не віддасть нікому.
А між тим давні поганські звичаї вже втягнуті у християнство.


Язичницька звичка молитися різним богам.

Людина, далека від істинного сприйняття світу та подій, прагне вклонятися тому, що на її думку і є богом.
Язичники поклоняються силам природи. Вірять у забобони, вони поважають чаклунів, ворожбитів та інш.
Вони думають не про Єдиного Творця світу, а обожнюють та чтуть своїми захисниками різні прояви в природі чи щось інше - моляться сонцю, вітру, грому, долі...
Суть язичницьких богів - то ідоли. Людина робить з дерева чи каменю якесь зображення і потім почитає те богом, якому молиться. І чекає допомоги.
Але по суті чтять диявола, бо Живого Творця минають, не хочуть знати.

Вся Біблія проникнута тим, що вказує на диявольську суть подібних дій язичників, відкинувших Єдиного Бога.


Читайте еще: Исторические мифы, в которые почти все люди верят


Ось що Боже Писання каже про поклоніння язичницьким богам:

Левит 19:4  Не звертайтеся до ідолів, і не робіть собі литих божків. Я Господь Бог ваш!
Левит 19:31  Не звертайтесь до духів померлих та до ворожбитів, і не доводьте себе до опоганення ними. Я Господь, Бог ваш!
Псалом 36:10 Чи ж не повинні ми молитись і поклонятися лише нашому Творцю і Життєдавцю? Чи правильно звертатись у молитві до когось іншого, поклоняючись йому?
Книга пророка Єремії 27:9   А ви не прислухайтесь до ваших пророків, і до ваших ворожбитів, і до ваших сновидців, і до ваших знахарів, і до ваших чарівників...

У Божому Слові неодноразово говориться, що ми повинні молитися тільки до Бога в ім’я Ісуса Христа. Ісус свого часу промовив: «Я — дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене» (Івана 14:6, Ог.). Ці слова повністю узгоджуються з Ісусовим вченням, викладеним у Матвія 6:9—13. Коли Ісус пояснював своїм послідовникам, як молитися, то сказав: «Ви ж моліться отак: “Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться Ім’я Твоє...”» (Матвія 6:9, Ог.). Тому єдиним, до кого ми повинні звертатись у молитвах, є наш небесний Батько. Ця істина  ґрунтується на чіткому біблійному принципі.



Читайте еще на Радар24: Смерть и жизнь - во власти языка


Яким чином це проникло у християнство?

Тільки тим, що люди вклоняються витворам рук людських - скульптурам, малюнкам (іконам), знаходять собі покровителей з померлих людей - тут і Миколай, цілий сонм "святих" та навіть Мати Христа...
Ви хочете надіятись, що так званий святий Миколай зробить вами бажане? Але це людина і Святе Письмо ніде не вказує, щоби люди вклонялись та молились іншим вмерлим людям, хай навіть і дуже хорошим. Бо Святе Письмо каже, що проклята людина, яка надіється на іншу людину як на Бога:
"Так говорить Господь: Проклятий той муж, що надію кладе на людину, і робить раменом своїм слабу плоть, а від Господа серце його відступає!"
Іер.17:5


Читайте еще на Радар24: Бог далеко не такой, как Его представляют люди



У Біблії ніде не згадується, що хтось із вірних служителів Бога молився «святим». То все придумане людьми і не є християнською вірою.




Немає коментарів:

Дописати коментар