Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

суботу, 4 квітня 2020 р.

Зараз паніка чи заходи захисту проти хвороби? Навіщо оті маски потрібні взагалі?


Зрозуміло, що тема носіння масок і увесь вимушений карантин - все вже всім обридло! Хіба ні? Мені теж...

Поговоримо на такі болючі теми часів карантину:

  • Зараз паніка чи заходи захисту проти хвороби?
  • Як вже все набридло з цим карантином!
  • Та навіщо оті маски потрібні взагалі?
  • А хіба від інших хвороб не вмирають набагато більше людей?
  • То сіють паніку ті, кому це вигідно?


Болючі теми часів карантину.



Читайте ще:  Епідемія коронавірусу - життя в найближчий рік не буде спокійним та безтурботним!


Як думаєте, скільки шкоди несуть публікації та розмови в соцмережах про те, що все набридло, маски не захищають, та взагалі коронавірус не страшний, і то навмисно паніку сіють тільки зацікавлені в цьому?

Мабуть таке говорять тільки ті, хто на свої очі не бачив хворих та як вмирають люди від коронавірусу. Дай Бог, щоб і не побачили!

Чи говорять такі, які очікують масової загибелі людей. Їм то була б насолода. Бо вони ненавидять людей! Люблять тільки себе та самі себе вважають безгрішними! Інші - хай помирають! А вони не захворіють ніколи...




Загроза реальна, люди вмирають.

Деякі говорять про те, що все набридло дуже. Але то всім набридло!
А ще кажуть про те, що коронавірус - то просто паніка і ніякої загрози немає. І таких мало людей.
Деякі навіть порівнюють, що від інших хвороб чи причин вмирає більше людей, чим від коронавірусу. Але ті хвороби і інші причини смертей на землі - не передаються так дуже швидко.

І хіба то не причина для карантину, що від нинішньої пандемії люди вмирають? Хворіють і вмирають. Менше, аніж від інших хвороб? Можливо. Але смерті тисяч людей, то хіба не привід вжити заходи? Тим більше, що хвороба поширюється дуже і непорівнянно швидко.

А кількість смертей на сьогодні від інших хвороб та інших причин - то не показник взагалі, щоб припиняти заходи обмеження розповсюдження коронавірусу.
При нинішній епідемії кожен день - більше тисячі померлих на землі - це хіба не привід якихось обмежень, носіння масок та карантину? А якщо нічого не робити - будуть десятки тисяч. Кожен день!
Про паніку та даремні обмеження і карантин - можуть говорити тільки самовбивці! Чи навмисно ті, що хочуть більше і більше смертей людей! Нерозсудливі та вороги усьому живому!

Читайте еще на Радар24: Небольшое путешествие в прекрасный парк в США с выводами о нашей жизни (34 ФОТО)

З туберкульозом, раком і іншими хворобами хіба не боролися в довірусні часи? Чи не йде постійна робота, щоб винайти засоби захисту людей - дієві ліки, вакцини?
Чи хтось впевнений, що людина може абсолютно все? І тільки захотів, тобі тут вже винайшли засіб від всіх хвороб?
Бо саме так виглядають такі говоруни. Які надають свої "доводи", що від інших причин помирають більше людей, чим від нинішньої епідемії! А тому начебто сіють паніку та вводять  карантин ті, кому це вигідно.
І завжди їхні "вороги" вже наперед відомі... Така чисто совєцька причина. Так робили та сіяли пропаганду при радянщині - у всьому винен Захід, то все Америка... Від страху перед ними чи від бажання бути вищими та кращими в своїх очах?

Такі мрійники життя без карантину і обмежень що пропонують? Залишити без уваги хворих на коронавірус і хай масово заражаються і частина з них вмирають? Бо від інших хвороб помирають більше?
Вони ніяк не можуть змиритися, що було спокійне життя. І раптом хвороба, яка дуже швидко розповсюджується і люди вмирають. А тебе раптово змушують носити маски та не їздити на шашлики?Тут вони завжди бачать підступні дії ворогів, шукають та "знаходять" собі таких "ворогів". А чому б і ні? Було б бажання!






Давайте поговоримо - що таке маска і для чого вона?

  • Захищає маска від коронавірусу чи ні і кого захищає?
  • Які маски для захисту існують?

Маска захищає від коронавірусів, які передаються повітряно-крапельним шляхом?

Треба сказати, що на всі 100% ніщо та нікого не захистить.

Але... Заходи особистого захисту зменшують можливість захворіти. Маски та захист очей, чисті руки та заходи особистої безпеки - дуже зменшують можливість захворіти.
Маски захищають здорових людей від вже хворих. Бо це хвороба повітряно-крапельного розповсюдження.
Навкруги кожного з нас кожного немає роїв вірусів  в повітрі, а тільки крапельки слини хворого приносять з собою захворювання. Саме з ними розповсюджуються віруси. Та ще через різні поверхні, які потім через не вимиті руки потрапляють до організму.


Читайте еще: Что происходит в мире каждые 5 секунд



Головне - маски захищають здорових людей від хворих.

Тому всі абсолютно люди повинні носити маски!
Вже захворіла людина, але яка не має ще симптомів хвороби, і вважає себе здоровою - така людина вже є розносником хвороби.
Буває, що коронавірус, при захворюванні, взагалі ніяк не проявляє себе, щоб людина те помітила сама. Так і ходить, так і хвороба минає!

Ви, читач, можете впевнено на всі 100 відсотків сказати, що ви є абсолютно здоровою людиною? Ви впевнені, що ви не є носієм хвороби? І що ваші дії не призводять до захворювання інших людей, а може смерті?

Які маски потрібні для захисту?

Треба розуміти, що навколо нас в повітрі не літають мільярди коронавірусів, від яких потрібно захищатися. Вони, як барон Мюхгаузен на ядрі, разом зі слиною цілими колоніями розповсюджуються від людини до людини. Саме це зветься повітряно-крапельним розповсюдженням хвороб.
Тому маски, в якійсь мірі, захищають від хвороби, бо вони можуть затримувати ті крапельки з вірусами у хворого та здорового в масці.
Якби віруси літали навколо нас роями, як комахи - тоді була б інша розмова. Але вони літають виключно на бризках з рота людини під час розмови, кашлі, чханні!

Головне!
Маски захищають оточуючих здорових людей від хворих, коли носії хвороби в масках. А також здорових в масках, бо вони заважать слині з вірусами розповсюджуватися на інших людей та проникати до організму.

Але кожен, хто захворів, не відразу себе відчуває хворим. Тому такі люди впевнені, що вони здорові і насправді є носіями хвороби. Вони заражають інших людей, якщо ходять без масок? Звичайно!
Тільки уявити собі можна, скільки заразили навколо себе інших ті, що вже самі є хворі, але ще поки не мають симптомів хвороби!

Читайте еще на Радар24: Таблетки и иные препараты, которые ничего не лечат

Тому маски повинен носити кожен!

Для захисту себе та оточуючих!
І ніколи руками не торкатися зовнішньої сторони маски. Бо якщо треба щось там через маску носа почухати чи щось поправити. І маска вже спіймала крапельки слини з вірусом поряд з хворим, то чухаючи ніс чи тремо очі - ви вже своїми руками проштовхуєте віруси всередину себе.

Звичайні медичні маски взагалі не пригодні для захисту.
Тільки шари марлі то не є гарний захист.
Хороша маска - це не тільки марля, це ще фільтрувальний захисний шар.

2 години безперервного носіння, і звичайна маска втрачає свої властивості (якщо інше не передбачено умовами виробника).
Звичайна марлева пов'язка пітніє при диханні власника, та стає не пригідною для захисту взагалі. Тому їх потрібно міняти. Прати і прасувати. Якщо більш якісного та надійного захисту у вас немає...






Не можна бездумно поводитися

Якщо носиш маску півгодини, потім зняв, потім беручись за зовнішню сторону знову одягаєш і так декілька разів - звісно маска не допоможе захиститися. А між ділом цигарку до рота, щось ніс поправити, око тернути... Ви вже хворі!
Також віруси залишаються на ручках дверей і інших поверхнях, за які торкався хворий.
Ніяка маска не захистить очі від вірусів, які передаються повітряно-крапельним шляхом. Тому, окрім маски, треба носити ще окуляри чи щось інше для захисту очей.




Немає коментарів:

Дописати коментар