Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

середу, 14 квітня 2021 р.

Про Путіна, племена мокші, мері, чуді і про слова Зеленського

 Українська мова тексту


Як називають ще Путлера?

Його ж словами - "збирач російських земель". Не звуть його "покращувач добробуту", чи не "обеспечітелем пільг людям" і всякого корисного і необхідного. А воно намірилося відновити свою колишню імперію в тих же межах. І більш того - ще добавити Індійський океан, Босфор, Азію і Європу ... Найвища мрія - Америка!

Коли людина сама для себе вирішує піднятися над моральністю і сам хоче визначати що добре і що погано - тоді він стає злочинцем.


Про Путіна, племена мокші, мері, чуді і про слова Зеленського

Знову згадую ті давні племена мокши, мері, чуді і інших. Співчуваю їм, якби вони тоді знали ... Що буде країна Московія спочатку з населення їх усіх давніх племен. Яка організовується, буде в Москві, назветься Московським царством, але його керівники будуть суцільно з тих самих ханів найдавніших монголо-татар, з орди ... І потім нападе на слов'янський Новгород, присвоїть собі ті слов'янські землі. А потім їх цар Петр1 аж через багато-багато років назве свою Московію - назвою "Росією" і просто вкраде давню назву могутньої держави Русь. Спочатку трохи, потім все більше і більше змін буде в: історії, назві, подіях... Навіть їх блюдо борщ і те спробує привласнити ... А кращі уми зі всієї своєї імперії будуть забирати в Москву. Тому як самі ні на що хороше не здатні ...

Була Московія держава (Московське царство), але древні рукописи підтверджують, що давня Русь з нинішньою Росією між собою взагалі ніяк не пов'язані. Навіть мало того, в давнину назву Русі (як і ще одне найменування - України), згадується набагато раніше, ніж взагалі була заснована Московія, Австрія чи інші країни. 


А всеж приписуємі йому слова - це правда!


Мокшанці (тих самих - нащадки) продовжують нахабно брехати по всім своїм теле- і іншим каналам своїх Геббельс-ЗМІ. Весь світ переполошився. Скрізь переполох. Мої особисті родичі повідомили, що з США в Україну не випускають нікого. Що в нас, в Європі важка ситуація! А ще дуже багато і взагалі різні президенти дзвонять брехуну путину, щоб з'ясувати причину того, чому вони зігнали скільки військ і різної військової техніки до кордонів України. Ті навмисно взагалі мовчать. Тиша ...

Хто розпочав війну в Україні?

Якщо згадаємо, то це саме Росія почала свої загарбницькі і окупаційні дії в 2014 році проти України. Згадаймо Крим, і його окупацію. Згадаймо Донбас і Стрелкова/Гиркина офіцера полковника їх ГРУ ще з Криму а потім по Донбасу, що "якби не він, то війни в Україні взагалі б не було". Хто її приніс в Україну?...

Згадаймо тисячі найманців з Росії, які йшли відкрито зі зброєю в Україну. Згадаймо всю воєну техніку, яку гнали і гонять з Росії на Донбас. Відкрито! Через кордони відкрито! А фінанси на все звідки?

Це на Росії були вербувальні центри на вербування охочих для війни в Україні. Тисячі могил росіян знаходиться у себе вдома. Чи в Україні вони залишилися там ...

Чиї війська на кордонах з Україною?

Чиї слова винні, або хто зібрав багато військ і техніку до кордонів з Україною? І йде велика підготовка до війни? Хто це?

Це вони принесли війну, вони її завжди підтримували, забезпечували і фінансували. Тепер вигадали пропагандистську качку про нібито вину Зеленського.

Так він боягуз! Звичайний боягуз. Можна було б подумати ще на кого-то типу Порошенко, Яроша, інших ... на слова і їх дії. Але Зеленський?)))

Але Байден, щоб передчасно не раділи, - нові їм санкції від США... 😀



Вірте, як і в безневинність і безгрішність свою особисто в Криму, на Донбасі ... Вірте. Але останнє слово за вами ніколи не було і не буде ... Останнє слово завжди за Богом. На нелицеприятному суду, де кожен відповість за себе особисто ...


+ + + + + + + + + + + + + + + + + + 


Версия текста на русском

Как называют еще Путлера?
Его же словами - "собиратель русских земель". Не улучшатель благосостояния, не обеспечитель льгот людям и всякого полезного и необходимого. А оно вознамерилось восстановить свою бывшую империю в тех же границах. И более того - еще Индийский океан, Босфор, Азия и Европа... Наивысшая мечта - Америка!

Когда человек сам для себя решает возвыситься над нравственностью и сам хочет определять что хорошо и что плохо - тогда он становится преступником.

Снова вспоминаю те древние племена мокши, мери, чуди и других. Сочувствую им, если бы они тогда знали... Что будет страна Московия вначале из населения их всех давних племен. Которая организуется, будет в Москве, назовется Московским царством, но его руководители будут сплошь из тех самых древних монголо-татар, из орды... И потом нападет на славянский Новгород, присвоит славянские земли. А потом их царь Петр1 аж через много-много лет назовет Московию - Россией и просто украдет древнее название могущественного государства Русь. Сначала немного, потом все больше и больше - истории, название, даже их блюдо борщ и то попытается присвоить... А лучшие умы со всей своей империи будет забирать в Москву. Потому как сами ни на что хорошее не способны...

Была Московия держава (Московское царство), но древние рукописи подтверждают, что древняя Русь с нынешней Россией между собой вообще никак не связаны. Даже мало того, в древности название Руси (как и еще одно наименование - Украины), вспоминается намного раньше, чем вообще была основана Московия, Австрия и другие страны.

А все-таки ему приписываемые слова - это правда!

Мокшанцы (тех самых потомки) продолжають внаглую врать по всем своим теле- и другим каналам своих геббельс-СМИ.

Весь мир переполошился. Везде переполох. Мои личные родственники сообщили, что из США в Украину не выпускают никого. Что там в Европе тяжелая ситуация!

А еще очень много и вообще разные президенты звонят вруну путину, чтобы выяснить причину того, почему они согнали сколько войск и разной военной техники к границам Украины. Те намеренно вообще молчат. Тишина...

Если вспомним, то это именно Россия начала свои захватнические и оккупационные действия в 2014 году против Украины. Вспомним Крым, и его оккупацию. Вспомним Донбасс и Стрелкова/Гиркина, что если бы не он, то войны в Украине вообще бы не было. Вспомним тысячи наемников из России, которые шли открыто с оружием в Украину. Через границы открыто! А финансы на все откуда? По России были вербовочные центры на вербовку желающих для войны в Украину. Тысячи могил россиян находится у себя дома из Украины иди остались там...

Они принесли войну, они ее всегда поддерживали, обеспечивали и финансировали.

Теперь выдумали пропагандистскую утку о якобы вине Зеленского.
Да он трус! Обычный трус. Можно было бы подумать еще на кого-то типа Порошенко, Яроша, других... на слова и их действия. Но Зеленский?)))



Верьте, как и в безобидность и безгрешность свою лично в Крыму, на Донбассе... Верьте. Но последнее слово за вами никогда не было и не будет... Последнее слово всегда за Богом. На нелицеприятном суду, где каждый ответит за себя лично...




Немає коментарів:

Дописати коментар