Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

вівторок, 29 грудня 2020 р.

Україна перед вибором - Захід чи Росія

Наче все добре зрозуміло багатьом із всіх, хто живе в Україні. З 2004 року в Україні йде постійна боротьба між тими, хто прагне втягнути країну в Росію і будувати життя, як воно там є. І тими, хто прагне будувати життя как в Європі. Не баче цього хіба лише сліпий.

Читайте ще: Купівля-продаж посад на вибір в Україні чи злочинні дії чиновників і депутатів



22 пунктів, які дають повну характеристику Росії. Це основні, які можна ще багато доповнювати.

  1. Росія - відстала та злиденна з безправним населенням, якою правлять сучасні бояри, що грабують народ.
  2. Корупція.
  3. Зрада свого населення.
  4. Капітали, будинки і замки з сім'ями олігархів, просто багатих, політичних функціонерів, пропагандистів, артистів... і злодіїв при владі - на Заході.
  5. Державні гроші витрачаються на допомогу і фінансування тих "дружніх" країн, від яких вони мають якусь політичну підтримку. Між тим свій народ живе в злиднях.
  6. Нафта і газ продаються всьому світові. А в самих ціни на бензин  зашкалюють в порівнянні з іншими країнами, які також торгують нафтою. Для свого населення газ не всім доступний.
  7. Природні багатства розкрадаються, мільярди собі заробляють одиниці багатіїв.
  8. По радянські - вибори без можливості обирати. Один президент, який узурпував владу.
  9. Придушена свобода обирати, висловлювати свою думку.
  10. Урізана свобода совісті - там одна церква РПЦ, усі інші то "секти".
  11. Відсутня свобода протестів і мітингів, бо вони відразу жорстоко придушуються.
  12. Бюджет націлений на озброєння та бажання виставити себе перед усім світом "надкраїною", по суті без штанів, з голою дупою.
  13. Підтримка і фінансування міжнародного тероризму. Вбивства тих, кого влада вважає особистими ворогами, які підривають основи їх влади - брехню і корупцію.
  14. Воєнні злочини.
  15. Війни проти сусідніх держав.
  16. Бажання відновити імперію. Звісно, що тільки військовим шляхлм. Бо добровільно до Росії ніхто приєднуватися не хоче.
  17. Судове переслідування політичних противників.
  18. Бажання світового панування - основа державної політики.
  19. Бажання всьому світові представити себе як велика країна, впливати на міжнародні події, поки свій народ живе в злиднях.
  20. Нацизм і зверхність над іншими народами - основа пропаганди і виховання дітей і дорослих.
  21. Бажання агресії проти всього світу, воювати з сусідами і окуповувати чужі землі.
  22. Хочуть вказувати всьому світові як жити, при тому, що самі так і не навчилися жити... З зовсім кволою і відсталю економікою.

 Все в них так само, як було в СРСР.
Тільки лінивий з росіян про це не говорить в соцмережах.

Читайте ще: Люди, згадуючи СРСР, як про щось гарне, мріють про те, що вже давно існує на Заході

Інша справа - на Заході. В цивілізованих країнах передова медицина, освіта. Заробітки простого люду дозволяють жити, а не виживати. На ділі існує рівність всіх громадян перед законом.

Достатньо поїхати по Європі чи по США, Канаді. І там на власні очі побачити рівень життя. Де самий простий роботяга може купувати собі гарну їжу, машину, будинок. Може їздити відпочивати по всьому світі. Де перед законом усі рівні. І ті, хто при владі, не користуються такими пільгами і рівнем зарплат по відношенню, що отримують прості люди. На відміну як в нас в Україні чи на Московії.
На Заході немає такого величезного рівня корупції та злочинності осіб при владі, серед депутатів і всіх структур правоохороних органів.


Але в нас досить популярні ті партії, які тягнуть певну частину населення не до того, де краще. Нас тягнуть мертветчуки, бойки та рабиновичі знову в болото багнюки того життя, з якого ми так ще і не відійшли з часів срср до кращого. Нас знову тягнуть до Росії, а не в кращий світ. Нас знову брехуни та злодії тягнуть в злидні і безправне існування. Від якого, з часів срср, ми так ще і не оговтались і не відкинули всі ті "красоти" срср....

Все дуже просто!
Хто хоче жити, як в Європі чи Америці, йде в Європу.
Кому хочеться назавжди залишатися безправним рабом і жити в багнюці корупції та злиднів, і він хоче цього сам і своїх дітей знову туди занурити - йде до Росії.

Якось так...


Немає коментарів:

Дописати коментар