Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

четвер, 9 вересня 2021 р.

Ніяких інших обставин немає - влада зобов'язана платити пенсії. Чи не платити, але тоді вони вбивці.

Влада сама те обирає. Ніхто інший. І ніякі обставини не примушують вчиняти на свій розсуд чи по своїм бажанням.
Мова йдеться про життя і здоров'я багатьох людей. Мільйонів.
До тих пір, поки вони відраховують в тебе з зарплати гроші, зобов'язані платити пенсії. І розмір пенсії повинний бути не копійки, як зараз, які кидають аби не здох. А її повинно вистачати на їжу, на медицину і на все саме необхідне.
Інакше така влада - вбивці, які залишають людину на смерть чи від голоду і холоду, чи від хвороб.




Про виплату пенсій і грошової допомоги людям.

Тільки вороги, людиноненависники можуть вибирати і на свій власний розсуд робити - в тебе відраховувати гроші в Пенсійний фонд і платити тобі копійки пенсії і/чи допомоги.
Вся справа в своїх обов'язках і моральному стані людини при владі. Чи є обов'язки, які саме. І чи ти вбиваєш людей, твоя особиста ціль населення держати в злиднях і вбивати їх болісною смертю. Чи ти на їх боці - сам вибираєш.
Хоча дивлячись на всі обіцянки і хід дій - вже і так все зрозуміло...

Якщо в людях бачиш ворогів, а сам при владі і думаєш, що будеш робити що тільки сам побажаєш: платити людям копійки, яких не вистачає навіть на їжу, і немає на сплату комунальних, на необхідне, на медицину. То хай вони перестануть з доходів людей віднімати гроші в Пенсійний фонд. І голосно всім об'являть, що з якогось там числа, через 30, 40, 50 років не буде Пенсійного фонду і пенсії платити не будуть. Щоб люди знали і готувались, відкладали гроші. Що ти сам за все відповідаєш і на державу не надієшся і не ждеш від них поміч.

Тоді всі все буде зрозумілим.

Але!!!

Якщо держава весь час в тебе видирала гроші з доходів на пенсію, то вона і повинна платити пенсію. В такому обсязі, щоб її вистачало на життя, лікування, купівлю всього необхідного.

І допомагати людині, якщо в неї немає грошей, а їх треба заплатити за медицину і все інше...

Повинна!
Інакше то просто вороги і злочинці!

Коли в тебе з зарплати вираховують гроші для пенсії і ні одний чинуша у владі, ні тим більш закон - не кажуть, що тобі може не вистачати тих грошей, які вони платять все менше і менше (дивись на ціни і комунальні, на медицину) і ти повинний все життя ті гроші на свою старість сам накопичувати.

Весь час влада платила людям. Гарна чи погана. Але платила. І люди були спокійні, що вони забезпечені в разі чого. Чи на пенсії. Небагато купиш, далеко не саме саме гарне, але тобі досить буде на саме необхідне.
Але щоб на їжу не вистачало. І тобі ще невідомо звідки треба брати кошти, щоб заплатити за комунальні, медицину і заплатити чи купити саме необхідне - це вже свідчить, що то не людина, то ти ворог для влади. Особистий самий зліший ворог! Навіть не вони тобі вороги. А саме ти для них.

На додаток до всього - вони ще нещадно порізали чи скорочують допомогу найбіднішим, і субсидії взагалі вистачить оплатити хіба 1/4 чи 1\6 від необхідного. А поїсти, лікуватися і все інше вже вище згадане то просто вигляд, слова, обіцянки - наче вони за людей.

Яких людей? Ми те і так бачимо. Хто за кого.

Далеко не всі те обирали, ще більше людей, які не підтримують ті злочини...

І їх було лише третина з усіх. А зараз?...



Немає коментарів:

Дописати коментар