Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

середу, 23 лютого 2022 р.

Наступна розмова - це політика?

 Або це брехня - називати політикою те, що не є суттю політики? На відміну від безпосередньої участі в політиці? Називаючи політикою все, що тобі не подобається?

І саме тому війну і вбивства людей по ініціативі агресора, такі називають політикою. Уникаючи навіть поцікавитись як є направді, як було. Коористуючись інформаціює - чи переконанням прибічників злочинів агресора, всіх далеко неправдивих відео і тлумачень з боку тих, хто по факту підтримує ту агресію і вбивства.

 

Бо буває так, що іноді говорять про деякі сторони життя людини в країні. Багато що з того називаючи політикою. А вони ніби знаходяться поза політикою. Бо це є їх позицією.
Будучи, по суті, просто співучасником тих, хто потрапляє у владу і робить багато поганих дій.
Саме співучасником.

 

Читайте ще: Україна перед вибором - Захід чи Росія. 22 пунктів, які дають повну характеристику Росії

 

І ще ось найпростіший приклад - багато хто йде на голосування і обирає кандидатів? І це люди не вважають політикою, обираючи саме політиків? А як тоді життя людини, суспільства, країни?

 


Я буду говорити далі про відоме і багато кому зрозуміле. Але більше для тих, хто вважає щось політикою. І він не її прибічник.



В Україні все почалося просто і звичайно для людського життя.


Населення пішло на вулиці, щоб розповісти владі свою думку та висловити протест.

І з самого початку відбулося засудження цих людей з боку деяких, далеких від життя людей. А декого і з бажанням не змінювати все на краще. Хай би все було б і надалі по совєтськи, по давно вже звичному... Є обране сусвпільство. А всі інші живуть і працюють для них.
А рабам часто вважається їх звичне становище раба краще, аніж свобода...
Не вірите? Так було і після відміни кріпацького права, так було і після розвалу Російської імперії. Так є і після зникнення СРСР...

 

А люди, які приїхали на Майдан в Україні і вийшли в себе по містах на вулиці зі своїми вимогами. Протестувальники хотіли простого і звичайного людині - видалити корупцію з життя. Так щоб суди і поліція були чесними. І перед законом усі були б рівними. Так, щоб людина мала свободу жити за законами поваги до особистості людини. Всі його права і свободи в державі.

 


 

Щось дике і погане?
Чи це політика?
Або це людське життя, коли людина робить вимоги до окремих посадових осіб? Так, щоби вони влаштували життя в державі. І людині жилося б вільно зі своїми правами на людське життя. А не так, як у владі вважали, що тільки тому, що вони були обрані до влади. Тому вони тепер, як королі, можуть робити те, що вони хочуть. Чи так бути не повинно?

 
Читайте ще: Люди, згадуючи СРСР, як про щось гарне, мріють про те, що вже давно існує на Заході


І що було з цим?

Але хто найперший виступив проти такого виступу громадян в Україні? І брехливо казав (і каже), що всі протести на Майдані були оплачені з США (або з інших місць). Це був люд не найкращий. І це взагалі не є виразом волі народу?
Поширення подібної брехні, коли багато тисяч тисяч людей пішли на площі і вулиці. І тому хтось взагалі дружить з розумом, щоб казати, нібито хтось заплатив сотням тисяч і мільйонів людей на Майдані і по всій країні?
Неначе це не місцеві жителі самі приносили їжу і все необхідне для протестуючих. Навіть і шини від автомобілів...

І це демонстранти самі пішли під кулями на барикадах в найпростіших робочих касках, в звичайному одязі, без зброї. І їх вбивали.
Тому просто не по собі стає від всієї брехні, що повидумували люди про Майдан, про людей... Про всі ті події.


 

Поширював, придумував брехню хто?

Кому це було вигідним і потрібним? А особливо, коли там на Майдані, була сама сувора антиалкогольна дисципліна. А брешуть, що там було пияцтво. І видумують іншу брехню?
Кому більш за всіх потрібно було брехати, брехати, брехати?

Тільки тим, кому було потрібно і надалі тримати Украину в своїх кривавих обіймах. Мати вплив на неї. І фактично керувати нею.

І це Росія.

 

А також ті, хто не вбачає нічого поганого, що та кривава країна принесла населенню України і інших народів і країн. Що відбувалося протягом усіх років під окупацією імперії. Зі старих часів, при кривавому СРСР і що є там в них зараз.

І такі брехуни з рабськими нахилами поїхали по всьому світу. І їм гарно, жити і користуватися всім, що є в тих забезпечених країнах з діючими законами і порядками.
Зате вони і надалі вболівають, щоб і в Україні було так, від чого вони втекли... Щоб кривава краіна РФ поширювала свій вплив і владу на інших...

І кривавий агресор і організатор безбожного СРСР діє насиллям в себе, навкруги себе і в інших країнах. І це також Біларусь, Казахстан, Грузія, Молдова і багато інших. Тільки де могли отримати відчутну відсіч від Турції - не полізли у конфлікт Азейбарджану і Арменії.

 

Це також ті, які вбили десятки тисяч дітей і сотні тисяч мирних. Придушивши бажання людей відокремитися. Це про Чечню.

 

Тому чи є вони щось краще, ніж фашисти і нацисти 20-го століття? І століть раніше? І зараз? Коли ніхто не враховував думки і бажання людей. Для них має значення тільки те, що вони бажають по своїм нахилам нацистів і загарбників (фашистів).

 
Читайте еще: Более 90% граждан считают себя украинцами – опрос

 

І найбільше це бридко, що такі дії підтримують і просто деякі люди. І тут вже не може бути інших думок, які б можна було сприймати як іншу думку людини...

Згадаємо життя Гітлера і його прибічників по всій землі? Тоді деякі різні люди теж підтримували його, в різних країнах.



А зараз населення Російської Федерації не має нічого спільного з діями свого керівництва? Не пмідтримує те? Чи це є тільки дії влади? А як щодо мільйонів людей, до переважної більшості населення, які підтримують це? Вони мають чи ні щось спільне з цим?

 

Саме ця Росія почала ворожі та криваві дії проти України. І в усьому світі зі свєю фальшивою пропагандою, щоб організувати собі підтримку у світі. У своїх неправедних і кривавих діях.
Ми те не будемо перераховувати. Багато разів було вже сказано про всі порушення і злочини.



Біблія також вже каже декілька тисячоліть від імені Бога, що "проклятий той, хто порушує межі іншого". Такі прокляття не порожні ... Крим, Донбас, Придністров'я, Осетія ...

 

Головне у всій кривавій агресії окупанта і кривавого злочинця. Їм все-рівно що думають люди, які в них бажання, що вони хочуть, куди йти і як жити. Не так, як Україна хоче. Бо для ерефії люди завжди були просто матеріал ... Для досягнення своїх цілей.

Особливо, якщо врахувати, що в Україні зараз оголосили бажання взяти зброю та йти, щоб захистити країну - близько 62% населення. І плюс ще ті, хто не хоче брати зброю в руці, але вони проти насильницької окупації та війни. І проти всіх кривавих дій агресора.
Таким чином, залишаються лише ті, хто "за" такі злочинні дії ерефії проти іншої країни, проти людей. І таких лише 10-15%. І заради їх і їх бажання відновити криваву брехливу імперію, в РФ роблять все ... Але то лише привід. А на першому місці їх бажання відновити імперію і керувати, щоб поширити свою криваву суть і ідеологію на весь світ.



Тому вірити брехунам, які мають руки в крові, про їхні мирні цілі - як можна? І найбільш гучну назву для себе, яка ними була винайдена - називати себе "миротворцями" ...



А ти ще з кривавою Російською Федерацією? Її підтримуєш? Хоча б думками? То ти друг і брат з усіма кривавими діями кривавого фашистського і нацистського агресора?
Тоді ти такий самий, як вони. Де б ти не жив, і в будь-якій іншій країні не переживав за "успіх" цієї кривавої імперії. Бо такі є і в декого в Україні.
Тому ти такий самий... на їхньому боці.


Читайте еще: Нагадили украинцам: российская журналистка указала на реальное "достижение" РФ от войны на Донбассе

 ----- * -----

 Російською мовою


Нижеизложенное - это политика?

Или это ложь - называть политикой не само участие непосредственно в политике? А участие в жизни общества? Лукаво называя политикой всю вражду и войну по вине агрессора.
Потому как так и говорят иногда о некоторых сторонах жизни человека в стране. Многое просто называя политикой. И будто они вне политики. А свое самовольное устранение от некоторых сторон жизни общества, страны - называют позицией.
Становясь, по факту, просто соучастником тех, кто попадает во власть и делает многие нехорошие действия.

Тогда вот самое простейшее - на выборы политиков во власть многие ходят? А что тогда это как не участие в политике, в жизни общества, страны?

Скажу дальше всем известное и многим понятное. Но больше для тех, кто считает что-то политикой. А он вне ее.

В Украине все начиналось просто и банально для жизни человека.

Население пошло на улицы к властям сказать свое мнение и выразить протест.

И с самого начала кое у кого было осуждение этих людей, которые вышли на Майдан и на улицы со своими требованиями к власти. А протестующие хотели простого и обычного - убрать из жизни коррупцию. Чтобы суды и полиция были честными. И перед законом были все равны. Чтобы у человека была свобода жить по законам уважения к личности человека. Всех его прав и свобод в государстве.

Это политика? Или это жизнь человека, который предъявляет требования к избранным чиновникам? Чтобы они устраивали жизнь в государстве считаясь с мнением людей. А не так, как им захотелось, потому, что раз их выбрали во власть. Тогда они теперь как цари, творящие что им захочется? Или нет?

А кто самый первый выступил против такого волеизъявления граждан в Украине? И лживо назвал, что все протесты на Майдане оплачивали из США (или из других мест). Что там были не самые лучшие. И это не выражение своей воли людей?
Распространяя ложь, когда на площадь выходило много тысяч и сотен тысяч людей. Кто-то хотя бы дружит с разумом, чтобы считать будто кто-то оплачивал сотни тысяч и миллионы людей на Майдане и по всей стране?
Будто бы это не местные жители сами несли еду и все необходимое протестующим. Даже те самые покрышки от авто?

И это сами протестующие шли под пулями на баррикадах в самых простейших рабочих касках, в обычной одежде, без оружия. Оборонялись как могли подручными средствами. И их убивали.
По науськиванию кого?
Да и кто начал распространять ложь, что там при строжайшей антиалкогольной дисциплине - будто там напивались. Что там было пьянство. И нес другие лживые несуразности?
Кому выгодно было все опорочить и лгать, лгать, лгать?

Заинтересованы были в подобном только тем, кто не хотел, чтобы свое население вышло с подобными требованиями в своей стране. И это никто иной, как РФ.
И к ним присоединились в своем убеждении люди из разных стран (из Украины тоже). Кто хочет видеть ту самую страну с фашизмом и нацизмом у себя дома и везде по всему миру? С теми же порядками... Антилюдскими.
А кто те, кто поверил и распространял подобную ложь вместе с кровавым агрессором?

Все произошло и сейчас творится только потому, что Украина резко и недвузначно взяла курс на удаление от политики и жизни соседей. Они не хотят больше жить так, как живут там у агрессора. Они хотят жить хотя бы так, как живут в других странах. С лучшими порядками. Где не идеально хорошая жизнь граждан. Но там есть хоть какие-то права и вольности человеку, справедливость, лучшая жизнь.

Чем в той же РФ, где население ничто. Ценны только избранные и кто сумел стать богатым. Где все для них и возможность воровать и воровать... Для них суды, все силовые органы, вся чиновничья рать... Жить и богатеть за счет населения.
И это уже доказал тот бывший СССР. К которому добровольно не присоединялась ни единая другая республика. Кроме непосредственно России. Куда ею, в тот СССР, были насильно согнаны другие народы и страны. В те времена уже ставшие свободными после падения той Российской империи и самого царизма.

Это тот самый кровавый организатор всего безбожного СССР. Именно потому РФ выступила против того, что люди вышли за свои права на улицы в 2013-2014 годах. Именно та страна подавляла и топила в крови людское мнение в Казахстане 2022 года. В другие годы в других странах. И сейчас творят вокруг себя все кровавое и выгодное для себя. Для своей части населения, которая у власти и с богатством.

Это те, который ценою десятков тысяч детских жизней и сотен тысяч мирных людей, подавлял желание народа просто отделиться. Уйти. Начать жизнь по своему в Чечне.

Это они своими войсками отрывали части земель таких государств, как Молдова, Грузия, Украина... Всех, кто осмеливается уйти из-под их кровавой опеки. Кто не хотел больше жить, как они живут насилием, ложью, своей шовинистической пропагандой всокруг себя. Разве они чем-то лучше фашистов и нацистов 20 века? И веков прежде? Когда никто ни у кого не прашивал мнение, желание. Другие народы и страны просто завовевывали, оккупировали, уничтожали.

А более всего гнусно, что такие действия поддерживают и просто люди со стороны. Вспомним жизнь Гитлера и его сторонников по всей земле? Тогда тоже его поддерживали разные люди, в разных странах.

Население той РФ ни при чем? Это только власть там такое делает? А миллионы людей, подавляющее большинство населения, которые поддерживают это - ни при чем? Так? Как и остальные по всей земле?

А ведь именно эта Россия начала враждебные и кровавые действия против Украины. И по всему миру своей лживой пропагандой, чтобы организовать себе поддержку. В их неправедных деяниях. Перечислять не будем. Уже много раз сказано обо всех нарушениях ими даже самых простейших и основных законов жизни человека и государства.

Библия говорит уже несколько тысячелетий от имени Бога, что "проклят всякий нарушающий межи ближнего своего". Такие проклятия не бывают пустыми... Крым, Донбасс, Приднестровье, Осетия...

А начиная со времен второго Майдана в Украине кровавая РФ усилила свои действия. Оккупировала часть Украины. А на Донбассе начала и поддерживала войну. И теперь на пороге того, чтобы или оккупировать всю Украину. Или посадить во власть "своих" послушных марионеток. А потому выгодных кровавой империи. Где население бы существовало для избранной части "владык"... По советски, по российски...

Главное - не спрашивая мнение людей, их желание, не учитывая что война и оккупация могут принести людям. Это вообще имперцам все-равно. Для них главное - как они сами определили и как им захотелось. Люди всегда были в эрефии просто материалом...

Особенно если учитывать, что в Украине сейчас объявили о желании взять оружие и пойти защищать страну примерно 62% населения. А плюс еще те, кто не хочет брать оружие в руки, но они против насильной оккупации и войны. И против всех кровавых действий агрессора.
Так что остаются всего-лишь те, кто "за" такое злостное попрание законов эрефией против другой страны. И их всего 10-15%. И ради них и своего желания восстановить кровавую империю, не выпустить из влияния Украину. Они делают все, что делают...

Потому верить лжецам, у которых руки в крови, о их мирных целях не приходится. И самое громкое название для себя, которое придумали - назвать себя "миротворцами"...

И ты по прежнему с кровавой РФ? Ты друг и брат всем кровавым действиям кровавого фашиста и нациста?
Тогда ты такой же, как и они. Где бы ты ни жил и в какой бы другой стране не "переживал" за "успех" той кровавой империи.
Потому как ты такой самый... На стороне своих.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар