Радар24

Ми постійно відстежуємо і фіксуємо все найцікавіше, смішне, розумне і корисне в усьому світі. На Радар-24 корисні поради і інформація про життя та випадки в ньому. Як бути, коли в тебе проблеми, якісь труднощі, негаразди. Де твій шлях и де знайти саме важливе - достатньо розуму і друзів.

Здоров'я

Завжди буть здоровий!

В тебе завжди є вибір

І немає в житті ситуацій, коли все вже втрачено і нічого змінити вже не можна. Вихід завжди із всього є у кожного без винятку!

суботу, 26 грудня 2020 р.

Купівля-продаж посад на вибір в Україні чи злочинні дії чиновників і депутатів

Вигідні посади у держкабінетах і в сесійних залах на продаж. Інакше навіщо б їх купувати?
Купівля-продаж посад на вибір. Випадків дуже багато, які відомі багатьом завдяки розслідуванням журналістів і розслідуванням відповідних державних слідчих структур. Які, на жаль, не доведені до свого логічного кінця - до суда і ув'язнення.
І ми говоримо виключно про тих осіб, які отримують зарплати від держави і обіймають посади, які дозволяють злочинцям отримувати злочинні доходи.



Не скажу, що відкрию Америку, але все ж запитаю:
Ви знаєте, що зараз в Україні торгують посадами?

При чому це здійснюється на всіх рівнях усіх ланок різних структур влади, в тому числі і у виборних. Починаючи від районого масштабу і до самих високих всеукраїнських.
Відповідальні посади, які можуть приносити чималі гроші чиновникам і депутатам у вигляді хабарів і організованих злочинних прибутків. Різні оборутки, відкати, хабарі за вигідні комусь рішення... І так всі 30 років незалежності. Хто порахує скільки грошей вкрадено у всіх нас і недобудовано, недоліковано, скільки злиднів принесли подібні дії?
Можна навіть стверджувати - кожна посадова особа, яка була спіймана на хабарях чи інших злочинах. Кожен, хто має рахунки в банках, в таємних схованках великі суми готівки, дорогі машини, будинки. І це все ніяк не співвідноситься з розміром їх державної зарплати. І хто не може підтвердити надходження тих статків. Це всі ті, хто купив собі посади. Так кажуть знаючі люди.


Читайте ще: Люди, згадуючи СРСР, як про щось гарне, мріють про те, що вже давно існує на Заході

Але ви знаєте, що продаж державних посад виникло давно? Це було при царській Росії, це було при СРСР. І всі ці продажі посад в сучасній історії м'якенько перетікли в сучасну незалежну Україну прямісінько із СРСР разом з усіма їх злочинними діяннями.

Назвіть хоч якісь дієві дії, які б приймалися хоч якоюсь владою за всі часи проти корупції? Всіма президентами, всіма обраними складами Верховної Ради? За виключенням хіба що за часів 5-го президента, коли були прийняті вперше антикорупційні закони. Які зараз просто нівелюються...
Всі кандидати до виборів обіцяють і ніхто нічого не робить!

Кому це вигідно? Відповідь лежить на поверхні - всім, хто хоч якось і хоч в чомусь в своїх кабінетах, чи сесійних залах міг продати хоч якісь свої владні чи виборчі можливості на користь зацікавлених осіб.

Що далі?

Влада завжди настільки нахабніє з громадянами, наскільки вони це самі дозволяють!
Все, як звичайно, у співвідношеннях між людьми...
В більшості країн світу люди виходять на вулиці і показують владі її місце і нагадують обов'язки по відношенню до населення... Так було з давніх часів у всьому світі. І де раніше почали, там зараз краща і чесніша робота державних органів. А в нас совєцька влада дуже сильно зіпсувала людей. Внесла страх перед владою, тупу довірливість, відсутність якихось традицій до обрання на виборах, моральні вимоги до кандидатів. Люди взагалі майже не мають досвіду у виборах. Слово за молоддю...


Читайте ще: Україна перед вибором - Захід чи Росія. 22 пунктів, які дають повну характеристику Росії


А у владу і в депутати завжди будуть лізти бажаючі тихцем і злочинно собі заробити грошенят. З цим нічого зробити неможливо. Бажаючі завжди будуть. Але змусити працювати в інтересах виборців, населення - це все у можливостях всього населення.
Не виправдав надії кандидат, не виконав обіцянки - геть!
Є підстави підозрювати кандидатів і посадовців у корупції - геть!
Моральний облік посадовця чи кандидата негідний - геть!

Все, як у всьому світі, в цивілізованих країнах.
Вирішення проблем є, слово за бажаючими будувати. Мирні зібрання та мирні протести проти злочинців у владі - законом не заборонені. І це єдина можливість будувати країну без злочинців у владі. І до рівності всіх перед законом.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар